ΠΟΑ Β

Έτοιμος για τη δύσκολη αποστολή με τον ΠΑΟΚρουσώνα ο ΠΟΑ Β

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Έτοιμος για τη δύσκολη αποστολή με τον ΠΑΟΚρουσώνα ο ΠΟΑ Β
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚρουσώνα ολοκλήρωσε ο ΠΟΑ Β, με την ομάδα του Βασίλη Κασσαπάκη να υποδέχεται το Σάββατο (24/10, 15:00) ένα από τα φαβορί της Α1 ΕΠΣΗ.

Το νεανικό σύνολο του Ατσαλένιου έχει μπροστά του μία ιδιαίτερα απαιτητική αποστολή, απέναντι σε έναν αντίπαλο που μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες έξι αγωνιστικές, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, στις τάξεις του ΠΟΑ Β υπάρχει καλή ψυχολογία και διάθεση, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ετοιμάζονται να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας.

Άλλωστε, για το σύνολο του Βασίλη Κασσαπάκη τέτοιου είδους παιχνίδια αποτελούν σημαντικές ευκαιρίες για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μέσα από τις απαιτήσεις και τις δυσκολίες αποκτούν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.

Ο ΠΟΑ Β προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες με 1-0, έχοντας δείξει πως μπορεί να παραμένει ανταγωνιστικός, αλλά αναζητώντας παράλληλα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι.

Με αυτή τη φιλοσοφία θα παραταχθεί και απέναντι στον ΠΑΟΚρουσώνα, σε ένα παιχνίδι όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ατσαλένιου έχουν μόνο να κερδίσουν από την προσπάθεια και τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΠΟΑ Β στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα