Με στόχο το καλύτερο δυνατό ο ΠΟΑ Β’ προετοιμάζεται για την απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μοχό (18/10,16:00).
Η ομάδα του Βασίλη Κασσαπάκη γνωρίζει πως έχει μπροστά της μία δύσκολη αποστολή απέναντι σε ένα ποιοτικό σύνολο, ωστόσο η αγωνιστική εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.
Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΟΑ Β’ έχουν δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο, με τις ήττες που έχουν γνωρίσει να κρίνονται στις λεπτομέρειες και με μικρές διαφορές.
Αυτό είναι και το στοιχείο που κρατούν οι άνθρωποι της ομάδας του Ατσαλένιου, καθώς βλέπουν ένα νεανικό σύνολο που προσπαθεί να σταθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό σε κάθε αναμέτρηση.







































































