Χωρίς χρόνο για ξεκούραση συνεχίζει τις υποχρεώσεις του ο ΠΟΗ, που αφήνει πίσω του την αναμέτρηση της Κυριακής στη Γαλιά και στρέφει άμεσα την προσοχή του στο Κύπελλο ΕΠΣΗ.
Η ομάδα του Χρήστου Μουρτζάκη γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Δόξα Γαλιάς για το πρωτάθλημα και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στο Ασήμι, για την 1η φάση της διοργάνωσης.
Το έργο του ΠΟΗ γίνεται δυσκολότερο από το γεγονός ότι πρόκειται για μεσοβδόμαδη αναμέτρηση. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και αναμένεται να υπάρξουν αρκετές ελλείψεις, περιορίζοντας τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.
Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» θα πάνε στο Ασήμι με στόχο να παλέψουν το παιχνίδι και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, όπως άλλωστε κάνουν σε κάθε αναμέτρηση.
Το παιχνίδι είναι νοκ άουτ και ο ΠΟΗ γνωρίζει πως, παρά τις δυσκολίες και τις απουσίες, θα χρειαστεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.


























