Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ ο ΠΟΗ, επικρατώντας με 1-0 των Snakes FC στην πρεμιέρα και παίρνοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς της χρονιάς.
Η ομάδα του Χρήστου Μουρτζάκη ήταν τυπικά γηπεδούχος, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο Γάζι, και κατάφερε μέσα από μία καλή εμφάνιση να πάρει μία σημαντική νίκη απέναντι σε ένα ποιοτικό σύνολο.
Το πρώτο αποτέλεσμα δημιουργεί ικανοποίηση στις τάξεις του ΠΟΗ, που από την αρχή της χρονιάς δεν έχει κρύψει ότι θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία και να διεκδικήσει την επιστροφή του στην Α2 ΕΠΣΗ.
Φυσικά, πρόκειται μόνο για το πρώτο βήμα και πλέον ακολουθεί μία ακόμη απαιτητική δοκιμασία. Το πρωί της Κυριακής 4 Οκτωβρίου ο ΠΟΗ ταξιδεύει στη Μεσαρά για να αντιμετωπίσει τη Δόξα Γαλιάς, σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας.
Στόχος για το σύνολο του Χρήστου Μουρτζάκη είναι να παρουσιάσει ξανά ανταγωνιστικό πρόσωπο και να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία στο σημαντικό τρίποντο της πρεμιέρας.




















