Νεάπολη: Κρούση σε Α. Ξυδάκη – Προτεραιότητα ο Ηρόδοτος

Τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς έχουν ξεκινήσει έστω και ανεπίσημα στη Νεάπολη, αναζητώντας παράλληλα και τον νέο τεχνικό του σωματείου.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι ιθύνοντες της Νεάπολης έχουν στο… τραπέζι των επιλογών τον πρώην τεχνικό του Ηροδότου Ανδρέα Ξυδάκη, με τον οποίο μάλιστα είχαν και επικοινωνία προκειμένου να αναλάβει την καθοδήγηση της Νεάπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πάντως ο έμπειρος τεχνικός έχει ως προτεραιότητα του την ομάδα της… καρδιάς του τον Ηρόδοτο, περιμένοντας τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στην Super League 2 η οποία στην συνέχεια θα χρειαστεί να δημιουργήσει και ομάδα Κ19 στην οποία ενδεχομένως και να ενταχθεί ο ίδιος.

Σίγουρα τίποτα δεν είναι δεδομένο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να συζητήσουν ξανά τις επόμενες ημέρες για τις τελικές αποφάσεις. Στη Νεάπολη βέβαια δεν έχουν μόνο ένα προπονητή στο… κάδρο και σίγουρα θα υπάρξουν και συναντήσεις με διαφορετικά πρόσωπα.

Τώρα όσον αφορά τις ανανεώσεις στη Νεάπολη θέλουν να κρατήσουν όσους περισσότερους ποδοσφαιριστές μπορούν από το ρόστερ και στην συνέχεια να ψάξουν στην μεταγραφική… αγορά.