Στο… τιμόνι των Δαφνών ο Κ. Γαλανός

Ο Κυριάκος Γαλανός θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας των Δαφνών, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, ο Κυριάκος Γαλανός, συναντήθηκε πριν απο λίγο με τους διοικούντες της ομάδας των Δαφνών, δίνοντας τα χέρια για κοινή πορεία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώην προπονητής του Ηρακλή Νιπιδιτού, συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους των Δαφνών και σύντομα η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα, ενώ πλέον μετά την ολοκλήρωση του τριημέρου εκδηλώσεων στις Δαφνές, οι διοικούντες “τρέχουν” τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Με αφορμή πάντως το τριήμερο εκδηλώσεων, όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία, οι διοικούντες με ανακοίνωσή τους, ευχαρίστησαν τους χορηγούς και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων.

Η ανακοίνωση των Δαφνών, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Δ.Σ του Αθλητικός Σύλλογος Δαφνών ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς:

Παλαιϊνό

Νερά Ρούβας

Πολιτιστικό Σύλλογο Αυγενικής

Πολιτιστικό Σύλλογο Βενεράτου

Κρητικό Fm

Creta live

Βολταράκια

Ραδιοφωνικό σταθμό UP 92.90

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Μισαϊλιδη

Γερανοφόρα οχήματα Βιβιλάκη

Όμιλο Creta Green

Τα μουσικά συγκροτήματα των Σαριδάκη Κωστή, Αλεξάκη Μανόλη και Σταυρακάκη Βασίλη και όλους όσους μας έκανα την τιμή και παρευρέθηκαν στο 3ημερο εκδηλώσεων του συλλόγου μας.

Τέλος ευχαριστούμε την Κοινότητα Δαφνών για την στήριξη της και τον Πρόεδρο Πετρογιάννη Βασίλη που μας παραχώρησε τις αθλητικές εγκαταστάσεις για να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε τις εκδηλώσεις μας

Εις το επανειδιν».