Για την επιστροφή του στον ΑΟΑΝ και τη νέα προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη μίλησε ο Νίκος Σουργιάς, στο πλαίσιο του αγιασμού της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο τεχνικός του ΑΟΑΝ εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται ξανά στην ομάδα, στάθηκε στη συνεργασία με τη διοίκηση και στην προσπάθεια για σωστή οργάνωση, τονίζοντας πως στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση ώστε το σύνολό του να παρουσιαστεί έτοιμο στις επίσημες υποχρεώσεις.
Αναλυτικά δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή στον ΑΟΑΝ. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε, με φιλοδοξίες και απαιτήσεις.
Προσπαθούμε όλοι μαζί με τη διοίκηση για να υπάρχει καλή οργάνωση και είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο.
Είναι στο χέρι μας, μέρα με τη μέρα, η ομάδα να βελτιώνεται, αρχής γενομένης με τα φιλικά, και να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».





















































