ΚΟΥΝΑΒΟΙ

Δ. Τσέρος: «Ένας μαραθώνιος τριών γύρων, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Δ. Τσέρος: «Ένας μαραθώνιος τριών γύρων, στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Στην ήττα των Κουνάβων με 4-0 από τους Snakes FC για την 1η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ απέναντι στις Ελπίδες, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσέρος.

Ο τεχνικός των Κουνάβων στάθηκε στις πολλές απουσίες και στο γεγονός πως η ομάδα του έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, τονίζοντας πως το Κύπελλο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα.

Παράλληλα, έστρεψε την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας πως η σεζόν έχει πολύ δρόμο και κάθε παιχνίδι θα αντιμετωπίζεται ξεχωριστά.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Για εμάς το ματς ήταν Κυπέλλου, διαδικαστικού χαρακτήρα. Πρώτο παιχνίδι της σεζόν, με πάρα πολλές ελλείψεις. Αγωνίστηκαν τρία-τέσσερα παιδιά πρώτη φορά. Δεν λέει κάτι αυτό βέβαια, είναι παίκτες της ομάδας, προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής.

Σταθήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε πέναλτι, είχαμε ευκαιρίες. Χάσαμε δίκαια, καλή συνέχεια στην ομάδα των Snakes.

Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας, έχουμε προπόνηση αύριο και την Κυριακή έχουμε το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Ελπίζω να είμαστε κομπλέ και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί.

Υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια, είναι ένας μαραθώνιος τριών γύρων και κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΚΟΥΝΑΒΟΙ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα