SUPER LEAGUE 1

Άρης: Οριστικοποιήθηκαν οι μέρες κι ώρες τριών δυνατών φιλικών

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Άρης: Οριστικοποιήθηκαν οι μέρες κι ώρες τριών δυνατών φιλικών

Οριστικοποιήθηκαν οι μέρες και οι ώρες των τριών δυνατών φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Άρης επί ιταλικού εδάφους, όταν και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Στις 26 Ιουλίου ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα, στις 11:30 (ώρα Ελλάδας), στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου από το Μπέργκαμο.

Στις 30 Ιουλίου θα παίξει με την Μόντσα, στις 19:00 (ώρα Ελλάδας), στο “Centro sportivo Monzello – Silvio e Luigi Berlusconi”.

Ο κύκλος των φιλικών στη γειτονική χώρα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα κλείσει στις 12 Αυγούστου με την αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι, στις 22:00 (ώρα Ελλάδας), στο «Τεόφιλο Παλατίνι Στάντιουμ».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα