SUPER LEAGUE 1

Γιακουμάκης: «Η Αλ Αΐν είχε όλο το πακέτο για εμένα»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Γιακουμάκης: «Η Αλ Αΐν είχε όλο το πακέτο για εμένα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Αλ Αΐν πραγματοποίησε ο Γιώργος Γιακουμάκης, με τον Κρητικό επιθετικό να εξηγεί τους λόγους που επέλεξε την ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, να μιλά για τους στόχους του και να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία με τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο διεθνής φορ αποκάλυψε πως από την πρώτη στιγμή ένιωσε τη στήριξη της νέας του ομάδας, ενώ τόνισε ότι η Αλ Αΐν κάλυπτε όλα όσα αναζητούσε τόσο σε ποδοσφαιρικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο.

«Οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή πόσο σημαντικός είμαι για αυτούς. Είναι ένα κλαμπ που έχει κατακτήσει σπουδαίους τίτλους και είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Αλ Αΐν.

Χάρηκα πολύ όταν ο ατζέντης μου μού είπε ότι η Αλ Αΐν ενδιαφέρεται για εμένα. Ήθελα να μάθω τα πάντα για τον σύλλογο, για το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο.»

Αναφερόμενος στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υπογράμμισε:

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου έψαχνα το καλύτερο πακέτο για εμένα, τόσο ως άνθρωπο όσο και ως ποδοσφαιριστή, αλλά και για την οικογένειά μου. Έπρεπε να εξετάσω κάθε λεπτομέρεια. Η Αλ Αΐν είχε όλο το πακέτο. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με σπουδαίες επιτυχίες τόσο στη χώρα όσο και στην Ασία. Αυτά είναι πολύ σημαντικά όταν επιλέγω την επόμενη ομάδα μου.»

Ο Γιακουμάκης μίλησε και για τους στόχους του:

«Θέλω πάντα να κερδίζω και οι φιλοδοξίες της Αλ Αΐν ταιριάζουν απόλυτα με τις δικές μου. Δεν είμαι άνθρωπος που μιλάει δημόσια για ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα. Προσπάθησα να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα από ανθρώπους που γνωρίζουν τον σύλλογο και στο τέλος πήρα τη δική μου απόφαση.

Η Αλ Αΐν είναι μία πολύ όμορφη πόλη, οι άνθρωποι είναι εξαιρετικοί, το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο είναι φανταστικά. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματικός σύλλογος.»

Τέλος, στάθηκε στη συνεργασία που θα έχει με τον Βλάνταν Ίβιτς:

«Είμαι ένας παθιασμένος ποδοσφαιριστής. Θα δίνω τα πάντα μέχρι το τελευταίο λεπτό, μου αρέσει να σκοράρω και να νικάω. Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κερδίζουμε πάντα, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα παλεύω μέχρι το τέλος για τη νίκη.

Όταν μεγάλωνα ποδοσφαιρικά, ο Βλάνταν Ίβιτς ήταν ήδη θρύλος στην Ελλάδα. Ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και μία μεγάλη προσωπικότητα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ μαζί του.»

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα