Επιστροφή Γιακουμάκη, 13 επιπλέον ανανεώσεις στη Βόνη!

Την επιστροφή του Μάνου Γιακουμάκη μετά από ένα διάστημα απουσίας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ανακοίνωσε η Βόνη, η οποία παράλληλα, ολοκλήρωσε και 13 επιπλέον ανανεώσεις παικτών που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και συμφώνησαν να συνεχίσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μάνος Γιακουμάκης, θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του τη νέα αγωνιστική περιοδο, επιστρέφοντας έπειτα από απουσία ενός έτους λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων, ενώ οι Μαγκούφης Κώστας, Μπουμπουλάς Δημήτρης, Μυρωδιάς Γιώργος, Σκαρβελάκης Δημήτρης, Σταυρακάκης Μιχάλης, Καναβάκης Αγαπητός, Γκικόκας Σπύρος, Ντόντα Τζιμ, Μιχαϊλίδης Παντελής, Καλαϊτζάκης Ανδρέας, Ζερβάκης Μάνος, Βαρούχας Βαγγέλης και Παμαμίδας Γιώργος, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Βόνης.

Πλέον, με αυτές τις ανανεώσεις, τις έξι που προηγήθηκαν και την επιστροφή συνολικά πέντε παικτών, το ρόστερ της Βόνης αριθμεί πλέον 24 ποδοσφαιριστές, με το νέο προπονητή της ομάδας Μανώλη Γιακουμάκη, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Η ανακοίνωση της Βόνης, αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΟ Βόνης ανακοινώνει την επιστροφή του Μάνου Γιακουμάκη στην ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε και πάλι πίσω και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Επιπλέον, ανακοινώνουμε την παραμονή των: Μαγκούφη Κώστα, Μπουμπουλά Δημήτρη, Μυρωδιά Γιώργο, Σκαρβελάκη Δημήτρη, Σταυρακάκη Μιχάλη, Καναβάκη Αγαπητό, Γκικόκα Σπύρο, Ντόντα Τζιμ, Μιχαϊλίδη Παντελή, Καλαϊτζάκη Ανδρέα, Ζερβάκη Μάνο, Βαρούχα Βαγγέλη και Παμαμίδα Γιώργο.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά ευχόμαστε σε όλους, επίσης υγεία, χαρά και επιτυχίες στη ζωή τους».