Κλείνει ο «κύκλος» Σαβουϊδάκη στην Γόρτυνα

Μία ολόκληρη «κλεισμένη» δεκαπενταετία βρίσκεται στην ομάδα των Αγίων Δέκα ο Γιώργος Σαβουϊδάκης, τα περισσότερα από αυτά τα χρόνια ως πρόεδρος της ομάδας, προσφέροντας τα μέγιστα σε αυτήν, όμως πλέον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, να αποσυρθεί.

Ο Γιώργος Σαβουϊδάκης, έχοντας φυσικά και την αμέριστη στήριξη του Βαγγέλη Γαρεφαλάκη αυτά τα χρόνια, πρόσφερε πολλά στην ομάδα των Αγίων Δέκα, έχοντας αποχωρήσει όμως από την προεδρία εδώ και ένα χρόνο, παραδίδοντας την σκυτάλη στον Παναγιώτη Φρυσούλη, έναν στενό συνεργάτη και φίλο του, τον οποίο θέλησε να βοηθήσει.

Τους τελευταίους μήνες, ο Γιώργος Σαβουϊδάκης, έδειχνε αποφασισμένος να αποσυρθεί από την ενασχόλησή του με την ομάδα των Αγίων Δέκα, λόγω του μη ενεργού ενδιαφέροντος των ανθρώπων της περιοχής, κάτι που τον αφήνει πικραμένο, καθώς ο ίδιος, πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια και «περίμενε», η «νέα γενιά» να βγει μπροστά και να συμβάλλει στο μέλλον της ομάδας.

Κάτι τέτοιο δεν… διαφαίνεται στον ορίζοντα και ως εκ τούτου, η ομάδα των Αγίων Δέκα, δύσκολα θα συμμετάσχει στα επόμενα πρωταθλήματα, εκτός και εάν αλλάξει κάτι τις επόμενες εβδομάδες.

Πάντως, η απόφασή του να αποσυρθεί έπειτα από δεκαπέντε χρόνια προσφοράς, είναι ειλημμένη.

Τα δεκαπέντε αυτά χρόνια, αποτέλεσε τον άνθρωπο που έτρεχε για τα… πάντα στην ομάδα, πάντα σε συνεργασία με τους συνεργάτες του, ενώ ήταν ισχυρό το δίδυμο που είχαν χτίσει με τον Βαγγέλη Γαρεφαλάκη, έναν δυνατό επιχειρηματία που δεν δείχνει στη παρούσα φάση πρόθεση να συνεχίσει στην ομάδα.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες, καθώς εάν δεν βρεθούν άνθρωποι να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, δύσκολα θα δηλωθεί στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ για τη σεζόν 2021-22.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P