SUPER LEAGUE 1

Φεύγει ο Γιακουμάκης, πιέζει για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στο φετινό του ρόστερ, καθώς ο Γιώργος Γιακουμάκης ετοιμάζεται να αποχωρήσει και να επιστρέψει στο Μεξικό, την ώρα που ο…

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Φεύγει ο Γιακουμάκης, πιέζει για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στο φετινό του ρόστερ, καθώς ο Γιώργος Γιακουμάκης ετοιμάζεται να αποχωρήσει και να επιστρέψει στο Μεξικό, την ώρα που ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανεβάζει ρυθμούς για την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο 31χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε τη χρονιά με θετικό αποτύπωμα στην Τούμπα, καταγράφοντας 36 συμμετοχές, 15 γκολ και δύο ασίστ, ωστόσο η παραμονή του δεν φαίνεται να προχωρά.

Στον ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ ουσιαστικά στο τραπέζι η ενεργοποίηση της ρήτρας αγοράς του, η οποία έφτανε τα 5 εκατομμύρια ευρώ και είχε ισχύ μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Παράλληλα, δεν προχώρησε ούτε το σενάριο νέου δανεισμού, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγείται οριστικά σε «διαζύγιο».

Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των επιλογών.

Ο διεθνής αριστερός μπακ αποτελεί μία γνώριμη και ποιοτική περίπτωση για τους Θεσσαλονικείς, ενώ και ο ίδιος βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Τούμπα.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όμως η υπόθεση μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Η Άουγκσμπουργκ, με την οποία ο Γιαννούλης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2028, ζητά υψηλό ποσό για την παραχώρησή του, κάτι που αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να αναζητά τη σωστή φόρμουλα συμφωνίας.

Πηγή: Sport-fm

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Δες όλες τις ειδήσεις για SUPER LEAGUE 1 και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα