Ο ΟΦ Αρκαλοχωρίου συνεχίζει με συνέπεια να επιβεβαιώνει πως η επένδυση στα δικά του παιδιά δεν αποτελεί απλώς μια εξαγγελία, αλλά μια σταθερή φιλοσοφία που εφαρμόζεται στην πράξη.
Σε αυτή τη λογική, η ομάδα προχώρησε στην προώθηση τριών ακόμη ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία της, εντάσσοντας στο ρόστερ της πρώτης ομάδας τον Γιώργο Ταμπακάκη, αριστερό μπακ, γεννημένο το 2011, τον Απόστολο Κοντογιάννη, κεντρικό αμυντικό, γεννημένο το 2012, και τον Φάνη Σερμάκη, αμυντικό χαφ, επίσης γεννημένο το 2011.
Πρόκειται για τρία παιδιά της Ακαδημίας και έρχονται να επιβεβαιώσουν πως ο ΟΦΑ όχι μόνο δουλεύει μεθοδικά στις υποδομές του, αλλά και δίνει πραγματική προοπτική στα νέα παιδιά του χωριού και της περιοχής.
Μάλιστα, οι Κοντογιάννης και Ταμπακάκης θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας, ενώ αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, σε μια εξέλιξη με ξεχωριστή σημασία τόσο για τους ίδιους όσο και για την ποδοσφαιρική φιλοσοφία που υπηρετεί το σωματείο.
Το δελτίο του Φάνη Σερμάκη αναμένεται να είναι έτοιμο από το επόμενο επίσημο παιχνίδι, με τον νεαρό μέσο να ακολουθεί και εκείνος την ίδια διαδρομή προς την πρώτη ομάδα.
Καθοριστική ήταν η εισήγηση του Λευτέρη Ρουσσάκη για την ένταξη των τριών νεαρών ποδοσφαιριστών στο ανδρικό τμήμα, σε μια κίνηση που αναδεικνύει τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις υποδομές και τη διάθεση να στηριχθούν ουσιαστικά τα παιδιά που προέρχονται από τα «σπλάχνα» της ομάδας.

