ΟΦΑΜ

Γ. Λαδουκάκης: «Το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Άσπρη»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Γ. Λαδουκάκης: «Το τρόπαιο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Γιάννη Άσπρη»
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα μίλησε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΟΦΑΜ ο Γιάννης Λαδουκάκης, εστιάζοντας στο συναισθηματικό βάρος της ημέρας και στην αφιέρωση του τίτλου στη μνήμη του Γιάννη Άσπρη.

Ο παράγοντας του ΟΦΑΜ αναφέρθηκε στη στενή προσωπική σχέση που είχε με τον αείμνηστο παράγοντα της ομάδας του Τσαλικακίου, αλλά και στη διαρκή παρουσία και προσφορά του στην ομάδα, τονίζοντας πως από τη στιγμή του χαμού του, όλοι στον σύλλογο έβαλαν ως στόχο να κάνουν μια χρονιά αφιερωμένη σε εκείνον. Παράλληλα, ευχαρίστησε δημόσια τον Γιώργο – Πλούταρχο Κουτεντάκη και τον Νίκο Συριγωνάκη για τη στήριξή τους προς την ομάδα σε δύσκολες στιγμές.

Μιλώντας με έντονη συγκίνηση, ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη ημέρα σήμερα, γιατί εκτός από τη χαρά, η ατμόσφαιρα είναι πλημμυρισμένη με συγκίνηση, όπως το είδατε κι εσείς. Ο Γιάννης Άσπρης για μένα προσωπικά ήταν κάτι παραπάνω από ένας φίλος. Τα σπίτια μας ήταν απέναντι, μεγαλώσαμε μαζί από μικροί. Μπορεί να μην έπαιξε ποτέ ποδόσφαιρο στην ομάδα, αλλά ήταν πάντα δίπλα μας, πάντα κοντά στην ομάδα, πάντα βοηθούσε. Στη συνέχεια μπήκε και στο συμβούλιο και ήταν μαζί μας και στα δύσκολα χρόνια, όταν επανιδρύσαμε την ομάδα.

Και ξαφνικά, ένα πρωί, με πήρε ο Αεράκης Γιώργος και μου είπε ότι έφυγε από τη ζωή. Είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους εκείνη τη στιγμή. Από τότε είπαμε να τα δώσουμε όλα. Να μαζέψουμε τα παιδιά που ήταν τότε μαζί με τον Γιάννη, που ξεκίνησαν μαζί. Γύρισαν πίσω τα παιδιά, με πήραν και μόνοι τους τηλέφωνο, όπως ο Στρατηγάκης, ο Μπαφάκης και ο Ανδριαδάκης, με σκοπό να κάνουμε μία χρονιά ειδικά αφιερωμένη στον Γιάννη. Και αν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, να του το αφιερώσουμε.

Όπως και ζήτησα, ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΠΣΗ. Ειδικά τον Πλούταρχο-Κουτεντάκη, που ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, όπως και τον Νίκο Συριγωνάκη. Είναι δύο άνθρωποι που θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί μπορεί εγώ να έκανα ό,τι έκανα, αλλά αν δεν ήταν αυτοί οι δύο να στηρίζουν την ομάδα, ίσως να μην υπήρχε τώρα η ομάδα.

Οπότε, αφιερώνουμε σήμερα το κύπελλο. Ζήτησα να γράφει “Στη μνήμη του αγαπημένου μου Γιάννη Άσπρη, αδερφού” και μου έκαναν τη χαρά και την τιμή να το αναγράψουν. Μετά το τρόπαιο θα το πάρω μαζί με τον Νίκο και θα πάμε στο μνήμα του Γιάννη. Θα το αφήσουμε εκεί, θα καθίσουμε λίγο μαζί του και μετά θα γυρίσουμε στο Τσαλικάκι για να συνεχιστεί η μέρα».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΟΦΑΜ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα