1ος όμιλος ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Β ΕΠΣΗ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Β1 ΕΠΣΗ: Άνοδος για τον Κόροιβο, πλεονέκτημα ανόδου για Άλογο

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Β1 ΕΠΣΗ: Άνοδος για τον Κόροιβο, πλεονέκτημα ανόδου για Άλογο

Η 25η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ έφερε οριστικές εξελίξεις στη μάχη της ανόδου, με τον Κόροιβο να είναι ο μεγάλος κερδισμένος της ημέρας, καθώς εξασφάλισε από τώρα την άνοδό του στην Α2 ΕΠΣΗ. Την ίδια ώρα, το Άλογο Μαλεβιζίου παρέμεινε «ζωντανό» στη διεκδίκηση της 3ης θέσης, ενώ ο Θρίαμβος Αναλήψεως έχασε σημαντικό έδαφος μετά την ισοπαλία με τη Δόξα Ηρακλείου.

Η πιο ηχηρή νίκη της αγωνιστικής ήρθε από τον Κόροιβο, που πέρασε με 1-2 από την έδρα του πρωταθλητή ΟΦΑΜ και «σφράγισε» και μαθηματικά την άνοδό του. Η ομάδα του έφτασε τους 56 βαθμούς και, όντας στο +4 από τον Θρίαμβο Αναλήψεως μία αγωνιστική πριν το φινάλε, δεν μπορεί πλέον να χάσει ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Α2 ΕΠΣΗ.

Την ίδια ώρα, το Άλογο Μαλεβιζίου έκανε το καθήκον του, επικρατώντας με 2-4 των Ελπίδων Καρτερού και παρέμεινε γερά μέσα στη μάχη για την 3η θέση. Με τη νίκη αυτή έφτασε τους 54 βαθμούς και απέκτησε προβάδισμα απέναντι στον Θρίαμβο Αναλήψεως, κρατώντας την τύχη στα χέρια του ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Αντίθετα, σημαντική απώλεια είχε ο Θρίαμβος Αναλήψεως, που έμεινε στο 0-0 με τη Δόξα Ηρακλείου και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του. Παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν βρήκε το γκολ, με τον νεαρό Δουλουφάκη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια της Δόξας. Έτσι, έμεινε στους 52 βαθμούς και πλέον κυνηγά την ανατροπή μόνο για την 3η θέση.

Όλα πλέον θα κριθούν στην 26η και τελευταία αγωνιστική, εκεί όπου το Άλογο Μαλεβιζίου θα φιλοξενήσει τη Δόξα Ηρακλείου και ο Θρίαμβος Αναλήψεως θα αντιμετωπίσει τον Ερμή Ατσαλένιου. Το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στη μάχη για την 3η θέση, με το Άλογο να έχει το προβάδισμα και τον Θρίαμβο να καλείται να περιμένει απώλεια βαθμών του Αλόγου.

Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Κόροιβος έχει ήδη πανηγυρίσει την άνοδο, ενώ το τελευταίο εισιτήριο θα κριθεί στο φινάλε, σε μια μάχη που παραμένει ανοιχτή ανάμεσα στο Άλογο Μαλεβιζίου και τον Θρίαμβο Αναλήψεως.

Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία:

# Ομάδα Α Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ Δ Β
1 ΟΦΑΜ L W W W W 24 20 1 3 95 31 64 61
2 ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ W W W L W 24 18 3 3 99 32 67 57
3 ΚΟΡΟΙΒΟΣ D W W W L 24 18 3 3 92 25 67 57
4 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ W D W W W 24 18 1 5 77 28 49 55

Τα σημερινά αποτελέσματα, αλλά και το πρόγραμμα στην τελευταία αγωνιστική:

Β1 ΕΠΣΗ – 2025-26 25η αγωνιστική
ΟΦΑΜ ΚΟΡΟΙΒΟΣ 1-2 Τελικό
Β1 ΕΠΣΗ – 2025-26 26η αγωνιστική
ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΛΜΥΡΟΣ Β 2-2 Τελικό
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Δες όλες τις ειδήσεις για 1ος όμιλος και άνοιξε άμεσα τη βαθμολογία, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της διοργάνωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα