Μ. Γιακουμάκης: «Στόχος μας η γρήγορη παραμονή»

Γρήγορη παραμονή και καλό ποδόσφαιρο, αυτοί είναι οι στόχοι της Βόνης τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, όπως τους προσδιόρισε ο νέος προπονητής της ομάδας Μανώλης Γιακουμάκης.

Ο ικανός τεχνικός, μιλώντας στο Grandsport.gr, αναφέρθηκε στον τρόπο προσέγγισης των ανθρώπων της Βόνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν ήταν δύσκολο να αποδεχτεί την πρότασή τους, ενώ αναφορικά με τους στόχους, ξεκαθάρισε πως αυτοί είναι η γρήγορη παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο.

Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχωρήσεων, ενώ πρόσθεσε πως θα γίνουν κινήσεις για να αντικατασταθούν αυτοί που θα αποχωρήσουν και να προσθέσουν ακόμα και μερικές πινελιές για το δύσκολο πρωτάθλημα που ακολουθεί.

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βόνης, ο ίδιος τόνισε: «μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και δεν ήταν δύσκολο να αποδεχτώ την πρότασή τους. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και να είναι σίγουροι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ποιοι είναι οι στόχοι της Βόνης για το νέο πρωτάθλημα;

«Οι στόχοι μας είναι αρχικά η γρήγορη παραμονή και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Έχετε εικόνα του έμψυχου δυναμικού της ομάδας; Τι θα θέλατε να προστεθεί;

«Είναι νωρίς ακόμα για να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, έχω εικόνα από κάποια περυσινά φιλικά παιχνίδια που είχαμε κάνει όταν ήμουν ακόμα προπονητής του Αετού Ανωγείων. Σίγουρα θα πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε το ρόστερ μας, που ίσως προκύψουν προβλήματα αποχωρήσεων και στη συνέχεια να αντικαταστήσουμε αυτά τα παιδιά και να προσθέσουμε πινελιές αξιόλογες για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται».