Τα πρώτα δεδομένα για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 25 Απριλίου στον Βόλο έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν μετά την πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με την ΕΠΟ.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, κάθε ομάδα αναμένεται να πάρει 7.872 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Όσον αφορά τον ΟΦΗ, οι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας θα φιλοξενηθούν στη νότια πλευρά του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στο πέταλο που βρίσκεται από την πλευρά της θάλασσας.
Πιο συγκεκριμένα, ο κόσμος του ΟΦΗ θα τοποθετηθεί στις θύρες 1 έως 14, στη θύρα 17, αλλά και στις θύρες 53 έως 56 που βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.
Πρέπει πάντως να σημειωθεί πως πρόκειται για την πρώτη σύσκεψη που έγινε για τον τελικό και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων, ούτε ο τρόπος διάθεσής τους. Συνεπώς δεν υπάρχει ακόμη θέμα άμεσης έναρξης προπώλησης, καθώς οι σχετικές λεπτομέρειες θα ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα.

