Όμορφη κίνηση της οικογένειας Σαμωνάκη για την ακαδημία του ΟΦ Αρκαλοχωρίου – Δωρεάν μεταφορά στη αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών κόντρα στα Νησιά Φερόε

Μια όμορφη πρωτοβουλία πραγματοποίησε η οικογένεια Σαμωνάκη προς την ακαδημία του ΟΦ Αρκαλοχωρίου ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών.

Χάρη στη γενναιόδωρη παραχώρηση λεωφορείου από την εταιρεία SAMONAKIS Tours & Transfers, τα παιδιά της ακαδημίας θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο «Γεντί Κουλέ» το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 20:30 και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με τα Νησιά Φερόε.

Η ανακοίνωση: «Η ακαδημία μας είναι ενθουσιασμένη να ανακοινώσει ότι, χάρη στη γενναιόδωρη παραχώρηση δωρεάν λεωφορείου από την SAMONAKIS Tours & Transfers, τα παιδιά της ακαδημίας μας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την 07/03/2026 και ώρα 20.30 τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» μεταξύ των εθνικών ομάδων:

Ελλάδας – Νήσοι Φερόε

Μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς μας αθλητές/τριες να ζήσουν από κοντά τον παλμό του γηπέδου, να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα και να εμπνευστούν για το μέλλον τους στο ποδόσφαιρο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία SAMONAKIS Tours & Transfers που παραχωρεί δωρεάν το λεωφορείο για τα παιδιά μας και στηρίζει τον αθλητισμό!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ