Ρ. Λούσι: «Συγκεντρωμένοι με τη Μινωική, στόχος η πρόκριση με τον Εργοτέλη»

Για την αναμέτρηση του ΑΟ Τυμπακίου με τη Μινωική, την πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν αλλά και το μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εργοτέλη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, μίλησε στο GRANDSPORT ο αμυντικός της ομάδας, Ρομπέρτο Λούσι.

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ τόνισε πως το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και πως η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένη προκειμένου να πάρει τη νίκη και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία.

Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη φετινή πορεία του ΑΟΤ, αλλά και την ανυπομονησία για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, που ακολουθεί για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Θεωρώ ότι το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι, στο οποίο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100% από την αρχή του αγώνα για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, μια νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, που είναι και ο στόχος που έχουμε θέσει εξαρχής σαν ομάδα.

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας, δεν μπορούμε παρά να είμαστε χαρούμενοι γιατί έως τώρα είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους και ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στη συνέχεια.

Τώρα για το ματς του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, θα είναι σίγουρα ένα πολύ δυνατό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ ποιοτικές και δυνατές ομάδες που θα παλέψουν για μια θέση στο Final Four. Στόχος μας ξεκάθαρα είναι η πρόκριση και είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ και εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα, γιατί είναι κάτι που δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τα τελευταία χρόνια και το έχουμε σαν παράπονο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ