Το μεγάλο παιχνίδι του ΟΦΑΜ με το Άλογο Μαλεβιζίου δεσπόζει από το πρόγραμμα της ημέρας στην Β1 ΕΠΣΗ.
Στις 12:00 ο ΟΦΑΜ υποδέχεται το Άλογο Μαλεβιζίου στην Τύλισο, σε ένα ντέρμπι που δεν αποκλείεται να κρίνει τον πρωταθλητή στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή ο ΟΦΑΜ είναι στο +4, αλλά με παιχνίδι παραπάνω, επομένως το σημερινό παιχνίδι θα είναι καθοριστικό και για του δύο, λίγες στροφές πριν το τέλος.
Παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον είναι αυτό που θα γίνει στις 11:00, με το πάντα σκληροτράχηλο Ασήμι να υποδέχεται την πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, αυτή του Θρίαμβου Αναλήψεως, ενώ την ίδια ώρα η Μινωική Β’ παίζει με τον Ερμή Ατσαλένιου.
Ο Κόροιβος, θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι δύο ανταγωνιστές του παίζουν μεταξύ τους, καθώς με νίκη επί του Εργοτέλη Β’ στην αναμέτρηση στις 11:30 στις Αγίες Παρασκιές, θα βρεθεί μία ανάσα από έναν από τους δύο ή και από τους δύο αν ΟΦΑΜ και Άλογο έρθουν ισόπαλοι.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής κλείνει στις 16:45 στο Γάζι, με το ματς του Αλμυρού Β’ με τη Δόξα Γαλιάς.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Η βαθμολογία:
