Πίσω του αφήνει ο ΟΦΗ την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-1 και έχει στρέψει πλέον όλη την προσοχή του στο ιδιαίτερα σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 17:00.
Ο Χρήστος Κόντης προετοιμάζει την ομάδα του για ένα παιχνίδι που αντιμετωπίζεται ως «τελικός», καθώς οι “ασπρόμαυροι” θέλουν διακαώς τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη για τη συμμετοχή στο γκρουπ 5-8 του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα που ακολουθεί κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα, αφού μετά τον Βόλο ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει δύο ιδιαίτερα δύσκολους αντιπάλους, τον Ολυμπιακό (εντός) και τον Άρη (εκτός).
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα θα προπονηθεί σήμερα, ενώ το Σάββατο (6/3) θα ολοκληρωθεί η μίνι προετοιμασία για την αναμέτρηση. Στη συνέχεια ο Χρήστος Κόντης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στον Βόλο, με την ομάδα να αναχωρεί με πτήση τσάρτερ.
