Χωρίς χρόνο για ανάσες μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ, ο ΟΦΗ στρέφει πλέον αποκλειστικά το βλέμμα του στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (4/3, 18:00) στη Λεωφόρο.
Η ομάδα του Χρήστου Κόντη συνέχισε την προετοιμασία της το πρωί της Δευτέρας (2/3) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτική, σε ένα ουσιαστικά μίνι κύκλο προετοιμασίας λόγω της αγωνιστικής επιβάρυνσης. Ο Ζήσης Καραχάλιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπόρχα Γκονθάλεθ απουσίασε για ευχάριστο λόγο, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη (3/3), με προπόνηση στις 11:00 και αμέσως μετά ο Χρήστος Κόντης θα ανακοινώσει την αποστολή για τη δύσκολη αναμέτρηση της Τετάρτης, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για τη συνέχεια της σεζόν.
