Ο Ντιέγκο Ρομάνο έκανε προπόνηση με τη Θέρισσο

Μια ευχάριστη και ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της Θερίσσου το βράδυ της Παρασκευής στο γήπεδο του Λίντο, καθώς ο σπουδαίος Ντιέγκο Ρομάνο έδωσε το «παρών» και προπονήθηκε μαζί με την ομάδα.

Ο παλαίμαχος Αργεντινός μέσος, που άφησε το δικό του αποτύπωμα στο κρητικό ποδόσφαιρο φορώντας για χρόνια τη φανέλα του Εργοτέλη, χάρισε χαμόγελα σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο με την παρουσία του.

Η εμπειρία και η ποιότητά του στο υψηλό επίπεδο αποτέλεσαν μια μοναδική ποδοσφαιρική «παράσταση» για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Τίμου Σταματάκη, που είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά και να μοιραστούν το γήπεδο μαζί του.

Ο Ρομάνο παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός στην Κρήτη, με την πορεία του να έχει συνδεθεί με σημαντικές στιγμές των δύο συλλόγων. Υπενθυμίζεται πως ο γιος του, Τιάγκο, αγωνίζεται πλέον στον ΟΦΗ.

Η παρουσία του στο Λίντο αποτέλεσε μια ξεχωριστή εμπειρία για τη Θέρισσο, αποδεικνύοντας πως το ποδόσφαιρο ενώνει γενιές και δημιουργεί δυνατές στιγμές, ακόμη και μακριά από τα φώτα των μεγάλων κατηγοριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ