«Έκλεισε» και τυπικά η συμφωνία και ανακοινώνεται ο Μπαδήμας!

Ο Νίκος Μπαδήμας θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Ταουσιάνη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησε με την ομάδα και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας!

Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Ταουσιάνη, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Εργοτέλης έψαχναν τον αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας τον οποίο και βρήκαν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μπαδήμα!

Ο πρώην άμεσος συνεργάτης του Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, έμοιαζε ως ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο του Εργοτέλη και σύμφωνα με πληροφορίες μετά από νέα επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας ήρθε σε συμφωνία και μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ!

Παράλληλα ο Μανώλης Σουτζής παραμένει στο πόστο του και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του νέου τεχνικού του Εργοτέλη!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.