Με Πανθρακικό στα ημιτελικά ο Γιούχτας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

Τον αντίπαλό του για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έμαθε ο Γιούχτας, καθώς μετά την πρόκριση του Πανθρακικού οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες με φόντο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Το σωματείο των Αρχανών καλείται να ταξιδέψει στην Κομοτηνή, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στην έδρα του, σε μία ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση. Στόχος για τον Γιούχτα είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει την πρόκριση, συνεχίζοντας την πορεία του στη φετινή διοργάνωση.

Σε ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, ο Πανθρακικός επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Νέας Αρτάκης στο ΔΑΚ Κομοτηνής και εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή χρειάστηκε υπομονή και καθαρό μυαλό μέχρι το φινάλε για να «σπάσει» την αντίσταση των φιλοξενούμενων. Η λύτρωση ήρθε στο 90ο λεπτό, όταν ο Απόστολος Σαραντίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα σε πέναλτι που κέρδισε ο Τουρατζίδης, δίνοντας προβάδισμα στον Πανθρακικό. Λίγο αργότερα, στο 93’, ο ίδιος ποδοσφαιριστής «σφράγισε» τη νίκη με ένα εντυπωσιακό γκολ-λόμπα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο.

Μετά και την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης, διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών, με τον Πανθρακικό να υποδέχεται τον Γιούχτα και τον ΑΟ Τρίκαλα να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, σε δύο αναμετρήσεις που θα κρίνουν τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ