Με τη δική του ξεχωριστή παρουσία «λάμπρυνε» την ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Ηρακλείου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να δίνει το «παρών» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιείται στο κέντρο «Κουρήτες».
Η άφιξη του κ. Γιοβάνοβιτς αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της βραδιάς, καθώς η παρουσία του δίνει ιδιαίτερο κύρος στην εκδήλωση και αναδεικνύει τη σύνδεση της Ομοσπονδίας με το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παράγοντες, προπονητές και ανθρώπους των σωματείων, σε μια γιορτή που συγκεντρώνει όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού.
Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΠΣΗ φιλοξενεί σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, με την παρουσία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προσθέτει ξεχωριστή λάμψη στη βραδιά και να επιβεβαιώνει τη σημασία που έχει η διοργάνωση για το τοπικό ποδόσφαιρο.
