Με Κώτσιο ξανά στον πάγκο ο Εργοτέλης στο ματς Κυπέλλου

Ο Εργοτέλης έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης (19/2 – 16:00) απέναντι στον Ανθεστίωνα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ, σε ένα παιχνίδι με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή του Ηλία Κώτσιου στον πάγκο της ομάδας μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας του.

Ο έμπειρος τεχνικός εξέτισε την ποινή των οκτώ αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί και επανέρχεται κανονικά στον πάγκο, με τον Εργοτέλη να θέλει να συνεχίσει στον ίδιο επιτυχημένο ρυθμό. Στο διάστημα της απουσίας του από τον πάγκο, βρέθηκε συνεχώς κοντά στην ομάδα και έζησε όλα τα παιχνίδια από μέσα, το σωματείο κατάφερε να πετύχει το απόλυτο νικών, διατηρώντας υψηλό επίπεδο απόδοσης, στα περισσότερα παιχνίδια.

Η επιστροφή του Ηλία Κώτσιου έρχεται σε μία κομβική περίοδο της σεζόν, με τον Εργοτέλη να έχει μπροστά του μία απαιτητική πρόκληση απέναντι στον Ανθεστίωνα και στόχο να συνεχίσει την πορεία του μέχρι το τέλος. Στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» υπάρχει πίστη πως η ομάδα μπορεί να κυνηγήσει μέχρι τέλους τους μεγάλους στόχους της χρονιάς, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ