Σε ρυθμούς προετοιμασίας επιστρέφει ο ΟΦΗ, με την ομάδα του Χρήστου Κόντη να πιάνει ξανά δουλειά μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Έλληνας τεχνικός.
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκινούν έτσι την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής (22/02, 16:00) με τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Μετά την απώλεια βαθμών στο παιχνίδι με την Κηφισιά, ο ΟΦΗ θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, γνωρίζοντας πως μπροστά του έχει μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία.
Στα αγωνιστικά, ξανά διαθέσιμος είναι ο Έντι Σαλσέδο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο προηγούμενο παιχνίδι, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Σενγκέλια, Καραχάλιου και Νέιρα, με το ιατρικό επιτελείο να παρακολουθεί στενά την πορεία τους.
