Χρ. Κόντης: «Μετά το 0-2 αφήσαμε το παιχνίδι, ίσως ήταν η χειρότερη εμφάνισή μας»

Ειλικρινής για την εικόνα του ΟΦΗ εμφανίστηκε ο Χρήστος Κόντης στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με την Κηφισιά στη Νίκαια, με τον προπονητή των Κρητικών να στέκεται κυρίως στη νοοτροπία της ομάδας μετά το γρήγορο προβάδισμα. Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του έχασαν τη συγκέντρωσή τους και επέτρεψαν στον αντίπαλο να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο αήττητο σερί της ομάδας, στην παρουσία του κόσμου αλλά και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις εθνικές ομάδες, υπογραμμίζοντας πως ο ΟΦΗ στο τέλος της ημέρας στάθηκε και τυχερός που πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τι υποστήριξε ο Χρήστος Κόντης μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κηφισιά:

«Μετά το 2-0 αφήσαμε το παιχνίδι, είπαμε ότι κερδίσαμε. Για εμάς εκεί χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία όταν προηγηθείς με 2-0, να κάνεις πιο ωραίο παιχνίδι, με καθαρό μυαλό, με σωστές επιλογές όμως εμείς ήμασταν πολύ παθητικοί, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, δεχθήκαμε πολλές ευκαιρίες. Ίσως ήταν το χειρότερο παιχνίδι που έχουμε κάνει τον τελευταίο καιρό».

«Είναι φυσιολογικό όταν κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια να έχεις αυτοπεποίθηση, όμως το θέμα είναι να βρίσκεται εκεί το μυαλό. Μετά από μεγάλες επιτυχίες πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και για μένα αυτό που έλειψε ήταν η συγκέντρωση στο βασικό μας πλάνο. Μέσα στο παιχνίδι ο παίκτης πρέπει να βρίσκει λύσεις, εμείς δεν ήμασταν καλοί και στο τέλος της ημέρας ήμασταν και τυχεροί που πήραμε τον βαθμό γιατί η Κηφισιά είχε περισσότερες ευκαιρίες. Κρατάω τον βαθμό, αφού όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον να μην χάσεις το παιχνίδι».

«Είμαστε περήφανοι όταν έχουμε νέους παίκτες στις εθνικές ομάδες. Όσον αφορά τον κόσμο του ΟΦΗ, έχει δείξει τον τελευταίο καιρό πως μας στηρίζει πολύ έντονα, νιώθουμε την παρουσία του. Θέλαμε κάτι παραπάνω για να δώσουμε κι εμείς κάτι πίσω σε εκείνους, όμως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Οι παίκτες χρειάζονται τη στήριξη του κόσμου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξή τους σε όλα τα παιχνίδια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ