Κόντρα στη ροή, νίκη ουσίας για τη Χερσόνησο απέναντι στον ανώτερο ΠΑΝΟΜ!

Παρότι δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και είδε τον ΠΑΝΟΜ να είναι συνολικά καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η Χερσόνησος κατάφερε να πάρει αυτό που μετράει, επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

07/02/2026-15:00
Α1 ΕΠΣΗ - 2025-26 | Αγωνιστική 20
Ημίχρονο: 0-0
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
2
ΠΑΝΟΜ
0
Τελικό
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Γκολ
78'
 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ, με τον ΠΑΝΟΜ να δείχνει πιο επικίνδυνος και να έχει τον έλεγχο. Η μεγαλύτερη στιγμή του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο ήρθε στο 50’, όταν ο Τζουβάρας βρέθηκε σε θέση βολής, όμως ο Σωτηρίου αντέδρασε εξαιρετικά και κράτησε το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Κόντρα στη γενική εικόνα, η Χερσόνησος άνοιξε το σκορ στο 65’, με τον Στέλιο Αγριμάκη να σκοράρει με υποδειγματικό πλασέ στη γωνία, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 78’, όταν το σουτ του Νάτου κόντραρε στον Κατσούλη και κατέληξε στα δίχτυα, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Παρά την κακή της εικόνα, η Χερσόνησος πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο που τη διατηρεί σε τροχιά στόχων, την ώρα που ο ΠΑΝΟΜ φεύγει από το γήπεδο με την αίσθηση πως άξιζε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ