Οι τιμωρίες σε Αντωνάκη και Δαϊλάκη

Ανακοίνωσε τις τιμωρίες η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ.

Τόσο ο προπονητής της Δόξας Γαλιάς, Θοδωρής Αντωνάκης και ο γενικός αρχηγός των Δειλινών, Βαγγέλης Δαϊλάκης τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική ποινής, για τις αποβολές τους το προηγούμενο σαββατοκύριακο.

Η ανακοίνωση: «ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ : ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθ. Πρακτικού 20/06-02-2026 επιβάλλεται στον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του Σωματείου σας κ. ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ η ΠΟΙΝΗ της ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, για τα αναγραφόμενα από το Διαιτητή στο Φ.Α. της 01/02/2026 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ – ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑ.

Ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα αποφευχθούν τέτοιες ενέργειες που δυσφημούν το κύρος του αθλήματος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ».

«ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ : ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ

ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθ. Πρακτικού 20/06-02-2026 επιβάλλεται στον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του Σωματείου σας κ. ΔΑΪΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ η ΠΟΙΝΗ της ΜΙΑΣ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, για τα αναγραφόμενα από το Διαιτητή στο Φ.Α. της 01/02/2026 ΠΑΟ ΔΕΙΛΙΝΩΝ – ΛΙΝΤΟ.

Ελπίζοντας ότι στο μέλλον θα αποφευχθούν τέτοιες ενέργειες που δυσφημούν το κύρος του αθλήματος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ