Ο Γενικός Διευθυντής της Χερσονήσου, Δήμος Φουντουλάκης, καθώς και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Στέλιος Αγριμάκης και Γιάννης Κουτζαβασίλης, ήταν φιλοξενούμενοι στην εκπομπή «Στρογγυλή Θεά» του Crete2day και στον Αντώνη Σαριδάκη.
Σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, οι τρεις εκπρόσωποι της Χερσονήσου αναφέρθηκαν στο παρόν και το μέλλον του συλλόγου, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, σκιαγραφώντας τη φιλοσοφία και τον σχεδιασμό της ομάδας.
Ο Δήμος Φουντουλάκης στάθηκε στον οργανωτικό σχεδιασμό και τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται στη Χερσόνησο, ενώ οι Αγριμάκης και Κουτζαβασίλης μίλησαν για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, τους στόχους της σεζόν και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια.
