Πρόστιμο 12.500 ευρώ στον ΟΦΗ από την Πειθαρχική της ΕΠΟ

Πρόστιμο ύψους 12.500 ευρώ επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ στην ΠΑΕ ΟΦΗ, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο Super Cup απέναντι στον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε κληθεί σε απολογία για χρήση λέιζερ και άναμμα καπνογόνων στον αγώνα της 3ης Ιανουαρίου 2026, με την Πειθαρχική να ανακοινώνει τη Δευτέρα (26/1) την απόφασή της.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Κηρύσσει την εγκαλουμένη Π.Α.Ε. με την επωνυμία “ΠΑΕ ΟΦΗ 1925” πειθαρχικώς ελεγκτέα, για το σύνολο των αναφερομένων στο σκεπτικό πειθαρχικών παραβάσεων [άρθρο 15 (παρ. 1 περ. α΄ και παρ. 2 περ. α΄) του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.] στον αγώνα Super Cup στις 03/01/2026 μεταξύ των ομάδων των Π.Α.Ε. με τις επωνυμίες “ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ” και “ΠΑΕ ΟΦΗ 1925”, στο Παγκρήτιο Στάδιο (Ηρακλείου) και της επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων (12.500) ευρώ».

Η υπόθεση αφορά αποκλειστικά πειθαρχικές παραβάσεις που σχετίζονται με τη συμπεριφορά οπαδών, χωρίς να προκύπτει περαιτέρω αγωνιστική ποινή για την ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ