Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ηρακλείου ενημέρωσε τα σωματεία ότι μέσα στην εβδομάδα θα κοινοποιηθεί το ημερολογιακό πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών στις τοπικές κατηγορίες.
Παράλληλα, έγιναν γνωστές οι ρυθμίσεις για το διήμερο της Αποκριάς (21-22 Φεβρουαρίου), με τους αγώνες να περιορίζονται αποκλειστικά στο Σάββατο. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες της 22ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας, ενώ από τις υπόλοιπες κατηγορίες θα οριστούν μόνο εξ αναβολής αναμετρήσεις. Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα παιχνίδι.
Η ανακοίνωση Επιτροπής Πρωταθλήματος ΕΠΣΗ: ”Η Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημερώνει τα σωματεία ότι εντός της εβδομάδας θα κοινοποιηθεί το ημερολογιακό πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών στις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ.
Αναφορικά με το σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου (τριήμερο Αποκριάς), θα οριστούν το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου όλοι οι αγώνες της 22ης αγωνιστικής στην Α1 Κατηγορία ΕΠΣΗ και μόνο εξ αναβολής αγώνες των υπόλοιπων κατηγοριών.
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου δεν θα οριστεί κανένα παιχνίδι.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος
Γιώργος – Πλούταρχος Κουτεντάκης”.
