Θ. Πρίφτης: «Δεν διαλέγουμε παιχνίδια, θα δώσουμε το 100% για το θετικό αποτέλεσμα»

Για το απαιτητικό παιχνίδι της Αγίας Βαρβάρας με τον ΠΑΝΟΜ, αλλά και για τη μάχη της παραμονής στο πρωτάθλημα, μίλησε ο Θοδωρής Πρίφτης.

Ο εκ των αρχηγών της Αγίας Βαρβάρας στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης, στη σημασία της πρόσφατης νίκης επί της Μινωικής για την ψυχολογία της ομάδας, αλλά και στην ανάγκη ενότητας και πίστης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στη δήλωσή του, στο GRANDSPORT, τόνισε για το παιχνίδι με τον ΠΑΝΟΜ: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι στον ΠΑΝΟΜ. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

Από την πλευρά μας, δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε παιχνίδια. Προερχόμαστε από μια νίκη ψυχολογίας την προηγούμενη εβδομάδα, έχουμε δουλέψει καλά και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Αναφερόμενος στη μάχη της παραμονής, πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως στη μάχη της παραμονής θα αντέξουν και θα δικαιωθούν οι ομάδες που θα μείνουν ενωμένες, με πίστη, χαρακτήρα και απόλυτη συγκέντρωση μέχρι το τέλος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ