Μεγάλο «διπλό» πέτυχε ο Ποσειδώνας στην έδρα των Κουνάβων, επικρατώντας με 2-1 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Β2 ΕΠΣΗ, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδανικά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’, με τον Σταθάκη να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι για το 0-1. Ο Ποσειδώνας συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 35’ ο Φινοκαλιώτης με ωραίο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κουνάβοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως η άμυνα του Ποσειδώνα άντεξε. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 90’ με τον Κακουλάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.
