Συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του ο ΟΦΑΜ, ο οποίος επιβλήθηκε με 4-1 της Δόξας Γαλιάς για τη 15η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9’, όταν ο Φραγκεδάκης βρήκε δίχτυα, δίνοντας από νωρίς προβάδισμα στον ΟΦΑΜ. Το 2-0 ήρθε στο 17’, με τον Ανδριαδάκη να τελειώνει ιδανικά τη φάση και να βάζει γερά θεμέλια για τη νίκη πριν το ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο ΟΦΑΜ διατήρησε τον έλεγχο και στο 50’ ο Παντελίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Δόξα Γαλιάς κατάφερε να μειώσει στο 58’ με τον Ξηρουδάκη, δείχνοντας σημάδια αντίδρασης, όμως οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν να αλλάξουν οι ισορροπίες.
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 88’ ο Χ. Κόκκινος, ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή, σφραγίζοντας τη νίκη.
