Δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ η Κ17 του ΟΦΗ

Η Κ17 του ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις “Kicks Academy”, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 10ης αγωνιστικής της Super League Κ17.

Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 5ο λεπτό , με τον Στάβρε να σουτάρει και τον Βαζιντάρη να αποκρούει.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 7’, με τον Ποντίκη να πλασάρει εύστοχα τον Κετένογλου.

Ο ΟΦΗ «απάντησε» με μεγάλη ευκαιρία από τον Στάβρε. Στο 30’ ο επιθετικός της ομάδας μας εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Βαζιντάρη να διώχνει την μπάλα, ενώ στο 58’ ο Ματθαιάκης απείλησε αντίπαλη εστία, όμως ο γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» απέκρουσε.

Στο 75ο λεπτό ο Κασίδης με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση έκανε το 2-0 για την ΑΕΚ. Στο 85’ ο Αργυρίου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΟΦΗ Κ17 (Κ. Πετράς): Κετένογλου, Ξενούλης, Κοτζαμιχάλης, Κλάδος (70’ Καπαρός), Φιλάι, Ματθαιάκης, Χριστοδουλάκης (70’ Δρίμης), Τσαλπατούρος (80’ Πλαΐτης), Στάβρε (80’ Καρβελάς), Μπουλούκας (55’ Βαρδουλάκης), Μάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ