Την ικανοποίησή του για τη μετακίνησή του στις Μοίρες εξέφρασε ο Γιάννης Σούρσος, μιλώντας μετά την έναρξη της συνεργασίας του με το σωματείο, τονίζοντας τόσο τη σημασία του νέου κεφαλαίου στην πορεία του όσο και τη φιλοδοξία που υπάρχει στην ομάδα για την επίτευξη των στόχων της.
Στη δήλωσή του, ο έμπειρος μέσος στάθηκε ιδιαίτερα στο βάρος και την ιστορία της ομάδας, αλλά και στη συνεργασία του με τον Αντώνη Λεκάκη, με τον οποίο θα βρεθούν ξανά μαζί στο ίδιο ποδοσφαιρικό πλάνο.
Ο Γιάννης Σούρσος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μετακίνησή μου στην ιστορική ομάδα των Μοιρών. Είναι μία ομάδα με υψηλούς στόχους και θέλουμε όλοι να την επαναφέρουμε εκεί όπου ανήκει, στην Α1 ΕΠΣΗ. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ εκ νέου με τον Αντώνη Λεκάκη, έναν ξεχωριστό άνθρωπο, έναν εξαιρετικό προπονητή. Πάντα δίπλα του μαθαίνω και θα προσπαθήσω από τη μεριά μου να τον βοηθήσω στον βαθμό που μπορώ. Έχουμε πάντα μία πολύ καλή συνεργασία και προσπαθούμε ο ένας να βοηθήσει τον άλλον και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό».
