Την προετοιμασία του για το νοκ άουτ παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώνει σήμερα, Τρίτη 13 Ιανουαρίου, ο ΟΦΗ, μπαίνοντας στην τελική ευθεία ενόψει της προημιτελικής αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Το παιχνίδι της Τετάρτης αποτελεί ξεχωριστή πρόκληση για τους «ασπρόμαυρους», τόσο λόγω της μορφής του αγώνα όσο και της δυναμικής του αντιπάλου.
Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00, με τον Χρήστο Κόντη να δουλεύει στις τελευταίες λεπτομέρειες του πλάνου και να καταλήγει στις τελικές του αποφάσεις. Μετά το τέλος της προπόνησης αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή, με τον τεχνικό του ΟΦΗ να επιλέγει τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το νοκ άουτ παιχνίδι.
Το βάρος πέφτει στη σωστή διαχείριση, στη συγκέντρωση και στην αγωνιστική ετοιμότητα, καθώς πρόκειται για έναν αγώνα χωρίς περιθώρια λαθών. Στον ΟΦΗ γνωρίζουν τη σημασία της αναμέτρησης και θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα, διεκδικώντας τις πιθανότητές τους απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.
