ΟΦΑ: Ξεχνάει Φαιστό και βλέπει τα δύο επόμενα ματς-κλειδιά

Τίποτα δεν πήγε καλά στον ΟΦΑ στο παιχνίδι με τη Φαιστό στο οποίο ηττήθηκε με 4-2.

Δεν ξεκίνησε καλά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2026 ο ΟΦΑ, που παρότι προηγήθηκε στους Βώρρους, στη συνέχεια το παιχνίδι στράβωσε και η ομάδα του Λευτέρη Ρουσσάκη ηττήθηκε με 4-2.

Ορισμένες αμυντικές αδυναμίες εμφανίστηκαν και πάλι για τους «πράσινους» που δυσκολεύτηκαν αρκετά από τις μακρινές μεταβιβάσεις των γηπεδούχων, ενώ ο ΟΦΑ έχασαν κι αρκετές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα.

Παρόλα αυτά όπως τονίζουν από τον ΟΦΑ, το παιχνίδι με τη Φαιστό ανήκει στο παρελθόν, καθώς ακολουθούν δύο ιδιαίτερα κρίσιμα ματς, απέναντι σε Μοίρες και ΠΟΗ, αμφότερα στο Αρκαλοχώρι.

Σε περίπτωση που ο ΟΦΑ καταφέρει να πάρει το τρίποντο στα δύο ματς, τότε θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο και άπαντες επικεντρώνονται σε αυτό το στόχο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ