Χωρίς τον Γιώργο Γιακουμάκη θα υποδεχθεί το Λίντο το Σάββατο 10 Ιανουαρίου την ΑΕΚατσαμπά, σε αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.
Η απουσία του έμπειρου ποδοσφαιριστή αποτελεί δεδομένο για τον Κώστα Φιλοξενίδη και τους συνεργάτες του, χωρίς ωστόσο να αλλάζει τη γενικότερη φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζεται το παιχνίδι. Στο Λίντο δεν υπάρχει άγχος ή πίεση για το αποτέλεσμα, με την ομάδα να θέλει πάνω απ’ όλα να παρουσιάσει το δικό της παιχνίδι.
Στόχος είναι, μέσα από σωστή διαδικασία, ποδόσφαιρο και ανάπτυξη των παικτών, να διεκδικηθούν βαθμός ή βαθμοί στην έδρα της, απέναντι σε έναν αντίπαλο με ποιότητα και εμπειρία. Η αναμέτρηση αντιμετωπίζεται ως ακόμη ένα σημαντικό τεστ για το νεανικό σύνολο του Λίντο, το οποίο συνεχίζει να δουλεύει με μακροπρόθεσμο πλάνο, δίνοντας έμφαση στη βελτίωση και στη συνολική εικόνα μέσα στο γήπεδο, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.
