Σε δύο μεταγραφές προχώρησε ο Δωριέας που ενέταξε στο δυναμικό του τον Ιωαννίδης από την Τύλισο και επανάφερε τον Δουνδουλάκη που αγωνιζόταν στον Ανθεστίωνα.
Η ομάδα του Μύρου Ποντίκαλη, ήρθε σε συμφωνία με τον Μιχάλη Ιωαννίδη-Σωτηριάδη που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια με τη φανέλα της Τυλίσου, απ’ όπου και αποχώρησε, ενώ παράλληλα, ο Μάριος Δουνδουλάκης που είχε μετακινηθεί τη σεζόν 2023-24 από τον Δωριέα στον Ανθεστίωνα, επιστρέφει και πάλι στην ομάδα του Καστελλίου.
Ο Μάριος Δουνδουλάκης αγωνίστηκε στον Δωριέα τη σεζόν 2022-23, καταγράφοντας 11 συμμετοχές, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για σχεδόν 2,5 χρόνια στον Ανθεστίωνα καταγράφοντας 14 επίσημες συμμετοχές, πριν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στο Καστέλλι.
