Επέστρεψε στον Μαραθώνα ο Ερμάλ Σινάνι

Ακόμα μία σημαντική επιστροφή ανακοίνωσε ο Μαραθώνας, που ανακοίνωσε πως ο Ερμάλ Σινάνι αποτελεί και πάλι ποδοσφαιριστή της ομάδας των Καλεσσών.

Μετά τους Βασίλη Βατσινά, Μάνο Κορνηλάκη και Μιχάλη Γωνιανάκη, ο Μαραθώνας ανακοίνωσε ακόμα μία επιστροφή, αυτή του Ερμάλ Σινάνι.

Ο έμπειρος επιθετικός που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό του Δωριέα επιστρέφει για να δυναμώσει κι άλλο το ρόστερ της ομάδας του Ζαχαρία Αναστασάκη, με τη διοίκηση να τον καλωσορίζει.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ERMAL SINANI, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στην οικογένειά μας.

Ο ERMAL αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά τη φιλοσοφία και τις απαιτήσεις της ομάδας, έχοντας προσφέρει σημαντικά στο παρελθόν με την αγωνιστικότητά του, το πάθος και τον χαρακτήρα του.

Η επιστροφή του ενισχύει ουσιαστικά το ρόστερ και προσθέτει ποιότητα και εμπειρία ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων.

Η διοίκηση τον καλωσορίζει ξανά στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ