Στις 6 και 7 Ιανουαρίου θα προκύψουν τα ζευγάρια στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Διαβάστε τα πιθανά ζευγαρώματα των αγώνων που θα διεξαχθούν από τις 13 εώς τις 15 Ιανουαρίου.
Οι Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν προκριθεί απευθείας στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και περιμένουν από τη διαδικασία της 6ης και 7ης Ιανουαρίου να προκύψουν οι αντίπαλοί τους.
Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με ΠΑΟΚ ή Ατρόμητο, ο Λεβαδειακός με τον Βόλο ή την Κηφισιά και ο Παναθηναϊκός με τον Άρη ή τον Παναιτωλικό. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, οι κιτρινόμαυροι θα μάθουν αντίπαλο στις 7 Ιανουαρίου που είναι προγραμματισμένο να γίνει το ΟΦΗ – Αστέρας AKTOR.
Θυμίζουμε πως τα προημιτελικά της νέας μορφής του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson θα οριστούν για τις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των playoffs:
Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026
15:00 Άρης – Παναιτωλικός (Κλεάνθης Βικελίδης)
17:30 Βόλος – Κηφισιά (Πανθεσσαλικό Στάδιο)
20:00 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (Γήπεδο Τούμπας)
Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2026
17:00 ΟΦΗ – Αστέρας AKTOR (Παγκρήτιο Στάδιο)
Το καλεντάρι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
Playoffs: 6-7 Ιανουαρίου
Προημιτελικά: 13-14-15 Ιανουαρίου
Α’ Γύρος Ημιτελικά: 3-4-5 Φεβρουαρίου
Β’ Γύρος Ημιτελικά: 10-11-12 Φεβρουαρίου
Τελικός: 25 Απριλίου
Πηγή:SPORT24
