Β1 ΕΠΣΗ: Άλογο, ΟΦΑΜ και Κόροιβος πετούν φωτιές και οδηγούν την κούρσα των γκολ και του πρωταθλήματος

Άλογο Μαλεβιζίου, ΟΦΑΜ και Κόροιβος συνθέτουν την πρώτη τριάδα της Β1 ΕΠΣΗ και δεν βρίσκονται τυχαία στις κορυφαίες θέσεις, καθώς αποτελούν πραγματικές «μηχανές των γκολ». Ο ρυθμός που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα είναι εντυπωσιακός, με παίκτες που σκοράρουν ασταμάτητα και ομάδες που παίζουν ξεκάθαρα επιθετικό ποδόσφαιρο.

Στην κορυφή και αήττητο βρίσκεται το Άλογο Μαλεβιζίου, το οποίο έχει σημειώσει 48 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν. Μπροστάρης στην επίθεση είναι ο Σημαιάκης με 16 τέρματα, ενώ καθοριστική είναι και η συμβολή των Γκιαουράκη και Βραχασωτάκη, που έχουν σημαντική παρουσία τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία, σε μια ομάδα όπου όλοι έχουν ενεργό ρόλο στο επιθετικό παιχνίδι.

Ακολουθεί ο δεύτερος στη βαθμολογία ΟΦΑΜ, με τον Παντελίδη να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας ήδη 14 γκολ. Η ομάδα έχει πετύχει συνολικά 47 τέρματα, δείχνοντας σταθερότητα και ποιότητα στην τελική προσπάθεια, με πολλούς παίκτες να συμβάλλουν στο παραγωγικό της παιχνίδι.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Κόροιβος, τρίτος βαθμολογικά και εξίσου παραγωγικός, με 46 γκολ. Ο Νικόλας Σχοιναράκης με 14 τέρματα και ο Μανιουδάκης Μανώλης με 11 αποτελούν τα βασικά επιθετικά του «όπλα», χωρίς όμως να υστερεί η συνολική επιθετική λειτουργία της ομάδας, καθώς αρκετοί παίκτες συμμετέχουν ενεργά στο σκοράρισμα.

Η πρώτη τριάδα της Β1 ΕΠΣΗ συμβαδίζει και επιθετικά με τη βαθμολογική της σειρά, «πετώντας φωτιές» στο πρώτο μισό της σεζόν. Η συνέχεια του πρωταθλήματος προμηνύεται κάτι παραπάνω από δυνατή, με τα γκολ να αναμένεται να συνεχίσουν να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ