Κανονικά ο Θεοδοσουλάκης, ανεβάζει ρυθμό ο Φούντας

Με τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη να προπονείται κανονικά, συνεχίστηκε σήμερα, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του τελικού του Betsson Super Cup, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, στις 17:00, στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, αλλά και αγωνιστικά παιχνίδια, με τον Χρήστο Κόντη να δουλεύει σε ρυθμούς τελικού. Ο Ταξιάρχης Φούντας συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο ανέβασε ένταση και ρυθμό, δείχνοντας πως βρίσκεται σε διαδικασία επιστροφής, με την κατάστασή του να αξιολογείται καθημερινά.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα, με την επόμενη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ