Στο προσκήνιο για τον Άγιο Ιωάννη ο Στέλιος Μανιαδής

Με τη φανέλα του Αγίου Ιωάννη αγωνίστηκε ο Στέλιος Μανιαδής στο φιλανθρωπικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, σε μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πήρε μέρος τόσο στο τουρνουά όσο και σε φιλικό δίτερμα, δίνοντας μια πρώτη αγωνιστική εικόνα στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Μανιαδής αποτελεί ποδοσφαιριστή που «αρέσει» στον Άγιο Ιωάννη, με την περίπτωσή του να βρίσκεται ήδη στο μικροσκόπιο. Το περασμένο καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Αγία Βαρβάρα, ωστόσο η παρουσία του εκεί ήταν σύντομη, καθώς κατέγραψε μόλις τέσσερις συμμετοχές πριν αποχωρήσει από την ομάδα.

Η συμμετοχή του στις πρόσφατες δραστηριότητες του Αγίου Ιωάννη δεν θεωρείται τυχαία, καθώς υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις για το ενδεχόμενο ένταξής του στο ρόστερ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό, όμως δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις, με τον Μανιαδή να αποτελεί μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ