Χερσόνησος: Προπονήσεις, ρεπό και οικογενειακό δίτερμα πριν την επιστροφή στο πρωτάθλημα

Σε ρυθμούς προπονήσεων συνεχίζει να κινείται η Χερσόνησος, με το πρόγραμμα των ημερών να έχει ξεκάθαρη δομή ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η ομάδα προπονήθηκε κανονικά σήμερα, 29 Δεκεμβρίου και συνεχίζει με φουλ ρυθμούς και αύριο, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, χωρίς να υπάρχει χαλάρωση πριν τη μικρή διακοπή. Μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων, οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν τριήμερο ρεπό, καθώς Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, Πέμπτη 1 Ιανουαρίου και Παρασκευή 2 Ιανουαρίου έχει δοθεί άδεια από τον Μάριο Σηφάκη.

Στόχος είναι η αποφόρτιση και η ξεκούραση μέσα στις γιορτές, ώστε η επιστροφή να γίνει με καθαρό μυαλό και γεμάτες… μπαταρίες. Η επάνοδος στο γήπεδο είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 3 Ιανουαρίου, με την ομάδα να μπαίνει ξανά σε κανονικούς ρυθμούς. Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί οικογενειακό δίτερμα με τον Θρίαμβο Αναλήψεως, σε ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που θα βοηθήσει στη διατήρηση του αγωνιστικού ρυθμού.

Από τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου, η Χερσόνησος μπαίνει πλέον σε εβδομάδα πρωταθλήματος, με την προσοχή να στρέφεται αποκλειστικά στις επίσημες υποχρεώσεις και τη συνέχεια της σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ